[COLOR="[SIZE="6"]DeepSkyBlue"]
- منقــــــــــــــول للإفــــــــــــادة -
السلام علي احلي صبايا
عايزين رموشكم تصير طويلة وكثيفة وسود وحلوين وما يتسقطوا عندي ليكم وصفةk:" class="inlineimg" /> فعالة اوي ومتجربة عرفتها من دكتور للطب البديل وصدقوني صارت رموشي كأني حطة مسكارا
الطريقة
1-هاتي نوا الزيتون حوالي 3او4 وحدات
2-حطيهم في الفرن لحد ماينشفوا ويتحرقوا ويصبح لونهم اسود
3-اطحنيهم فالهون او حطيهم في كيس واطحنيهم بشاكوش او اي مطرقة بس اوعي تحطيهم في مطحنه او كبة عشان ماتكسرش وتدعوا علية,المهم يطحنوا لحد مايبقوا ذي البودرة
4-هاتي زيت خروع وحطية عليهم واعجنية لحد ماتوصلي لقوام ومناسب ذي الكريم كدة
5-هاتي علبة مسكارا قديمة واغسليها كويس وحطي فيها الخلطة وكل يوم حطي منها علي رموشك بواسطة فرشة المسكارا ووزعيها كويس وسبيها اطول فترة ممكنة وبعدين اغسيلي وشك
وادعولي يابنات
--- منقول ----[/COLOR][/SIZE]
- منقــــــــــــــول للإفــــــــــــادة -
السلام علي احلي صبايا
عايزين رموشكم تصير طويلة وكثيفة وسود وحلوين وما يتسقطوا عندي ليكم وصفةk:" class="inlineimg" /> فعالة اوي ومتجربة عرفتها من دكتور للطب البديل وصدقوني صارت رموشي كأني حطة مسكارا
الطريقة
1-هاتي نوا الزيتون حوالي 3او4 وحدات
2-حطيهم في الفرن لحد ماينشفوا ويتحرقوا ويصبح لونهم اسود
3-اطحنيهم فالهون او حطيهم في كيس واطحنيهم بشاكوش او اي مطرقة بس اوعي تحطيهم في مطحنه او كبة عشان ماتكسرش وتدعوا علية,المهم يطحنوا لحد مايبقوا ذي البودرة
4-هاتي زيت خروع وحطية عليهم واعجنية لحد ماتوصلي لقوام ومناسب ذي الكريم كدة
5-هاتي علبة مسكارا قديمة واغسليها كويس وحطي فيها الخلطة وكل يوم حطي منها علي رموشك بواسطة فرشة المسكارا ووزعيها كويس وسبيها اطول فترة ممكنة وبعدين اغسيلي وشك
وادعولي يابنات
--- منقول ----[/COLOR][/SIZE]