طبق خفيف يصلح للعشا ... اتفضلوووووووووا
مرحبا حبايبي .. اليوم جايبتلكم طبق شفته في التلفزيون و مرررررة عجبني... يصلح للعشا او حتى للفطور اذا عندك ناس ... يلا نبدا ..............................
المقادير :::
عيش فرنسي او صامولي مقطع حلقات سميكة ...
بصل اخضر مقطع حلقات رفيعة ..
6 بيضات...
150 جرام جبنة موزاريلا ..
50 جرام جبنة بارميزان...
100 جرام جبنة تشيدر مقطعة مكعبات ...
100 مل كريمة خفق ...
شوية شبت او بقدونس للزينة ..
الطريقة :::
في الخلاط .. نحط الاجبان .. مع البيض والكريمة .. ونخلطها كوييييييييييييس مع البصل ...
نرص حلقات العيش في الصينية جنب بعض او حتى ممكن تسويها طبقات مو مشكلة ...
صبي الخلطة على العيش وحركي الصينية عشان تنخلط كويس وتدخل بين طبقات العيش ...
رشي فوقها الشبت والبقدونس وطبعا لا تنسي شوية ملح وممكن فلفل اسود ...
غطي الصينية بالسيلوفان وخليها طول الليل او كم ساعة في التلاجة عشان العيش يتشرب الخلطة ...
وقت ما تبغيها حطيها في الفرن على درجة حرارة 180 درجة واخبزيها لمدة 30 دقيقة ...
لما تتحمر من فوق خرجيها من الفرن وقدميها بالعااااااااااااااااافية ان شاء الله
وهادا شكلها ... :essen::essen:
المقادير :::
عيش فرنسي او صامولي مقطع حلقات سميكة ...
بصل اخضر مقطع حلقات رفيعة ..
6 بيضات...
150 جرام جبنة موزاريلا ..
50 جرام جبنة بارميزان...
100 جرام جبنة تشيدر مقطعة مكعبات ...
100 مل كريمة خفق ...
شوية شبت او بقدونس للزينة ..
الطريقة :::
في الخلاط .. نحط الاجبان .. مع البيض والكريمة .. ونخلطها كوييييييييييييس مع البصل ...
نرص حلقات العيش في الصينية جنب بعض او حتى ممكن تسويها طبقات مو مشكلة ...
صبي الخلطة على العيش وحركي الصينية عشان تنخلط كويس وتدخل بين طبقات العيش ...
رشي فوقها الشبت والبقدونس وطبعا لا تنسي شوية ملح وممكن فلفل اسود ...
غطي الصينية بالسيلوفان وخليها طول الليل او كم ساعة في التلاجة عشان العيش يتشرب الخلطة ...
وقت ما تبغيها حطيها في الفرن على درجة حرارة 180 درجة واخبزيها لمدة 30 دقيقة ...
لما تتحمر من فوق خرجيها من الفرن وقدميها بالعااااااااااااااااافية ان شاء الله
وهادا شكلها ... :essen::essen:
ان شاء الله تعجبكم .. جربوها وادعوولي :icon30::icon30::icon30:
اسم الموضوع : طبق خفيف يصلح للعشا ... اتفضلوووووووووا
|
المصدر : سفرة انيقة واطباق لذيذة